Παρουσία θεατών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Πλατανιά, αφού στο γήπεδο του Μάλεμε βρέθηκαν οι μαθητές της 5ης και της 6ης τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την επίσκεψη αυτή: 

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας μας, καθώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με παρουσία θεατών.

Συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε επισκέφθηκαν οι μαθητές της 5ης και της 6ης τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Αρχικά οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και στο γυμναστήριο από τον διευθυντή της ΠΑΕ, Μανώλη Βαϊδάκη και τη διευθύντρια marketing, Αρτεμις Κατερινάκη, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση των παικτών.

Στο τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Γιακουμάκης απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, ενώ στους μικρούς επισκέπτες μοιράστηκαν δώρα εκ μέρους της ΠΑΕ.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι: Γιάννης Τσεκούρας, Μαριάννα Ευθυμάκη, Ελένη Ζερβού, Μανόλης Χελιουδάκης, Ευγενία Στεφανάκου και Σταύρος Καρεδάκης.

Οσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο.

Ο Γιακουμάκης και ο Μανούσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροενοχλήσεων από χτυπήματα που δέχτηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, χωρίς όμως η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.

1413121110987654321

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook