Η  Nivea κάνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φαίνονται ωραίοι. Ένα προϊόν αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο το οποίο με το άρωμά του μας φέρνει μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Κλασσικό και εύχρηστο ξεπερνάει τις τάσεις της μόδας και παραμένει το αγαπημένο μας προϊόν που σήμερα γίνεται 100 ετών.

\"\"

Όλα ξεκίνησαν το 1911 όταν δημιουργήθηκε μια κρέμα η οποία έφερε την επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Έχοντας ως κύρια συστατικά το νερό και το λάδι και εμπλουτισμένη με ενυδατικά λιπίδια, έλαια και συστατικά με λεπτό άρωμα δημιουργήθηκε  μια ολόλευκη κρέμα-θρύλος που έγραψε ιστορία. Μια κρέμα τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο αφού προστατεύει και απαλύνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της και της προσδίδει λάμψη

\"\"

Η κρέμα είναι συνδεδεμένη με χειρονομίες αγάπης και φροντίδας. Αποτελεί ένα «κομμάτι» του σπιτιού μας το οποίο μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας χάρη στην πρακτική του συσκευασία. Πρώτη εδώ και δέκα χρόνια στις προτιμήσεις των καταναλωτών, καινοτομεί στον τομέα της ομορφιάς και υπόσχεται νέα προϊόντα τα οποία θα συνεχίσουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφοι. Διατηρεί την ίδια συνταγή, το άρωμα της έχει αλλάξει ελάχιστα και πωλείται στο θρυλικό πλέον μπλε κουτί. Στα 100ά της γενέθλια είναι νεότερη από ποτέ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook