Για ανήθικη προβοκάτσια κάνει λόγο ο δήμαρχος

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη της Κασταμονής στην Τουρκία τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν με τα κινητά τους και δήλωσαν στο πρακτορείο Dogan πολίτες της πόλης άκουσαν το ηχητικό μέρος μιας ταινίας πορνό από τα δημοτικά μεγάφωνα της πόλης.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη 1 τα ξημερώματα απόψε και κράτησε περίπου ένα λεπτό. Σύμφωνα με τι Αρχές ο δράστης δεν εισέβαλε στα κεντρικά, αλλά έκανε παρεμβολή στην συχνότητα και έτσι μόνο μέρος του συστήματος επηρεάστηκε. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος της πόλης Ταχσίν Μπαμπάς, κάνει λόγο για «ανήθικη προβοκάτσια» και υπόσχεται οι δράστες να πληρώσουν γι’ αυτό.

«Η ανήθικη προβοκάτσια που έγινε με την παρεμβολή στο σύστημα αναγγελιών της πόλης μας και ακούστηκε σε συγκεκριμένα σημεία, δεν έχει καμία σχέση με το θεσμό. Η απαραίτητη νομική διαδικασία θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και ζητούμε συγγνώμη από τους πολύτιμους συμπολίτες μας για την κατάσταση αυτή», έγραψε ο δήμαρχος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook