Περισσότερα από 1.000 άτομα παραβρέθηκαν το Σάββατο στη Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό, για το 1ο Κυνήγι Παραλίας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ομάδα “Άνω Κάτω Τελεία” σε συνεργασία με τις Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, φιλοδοξώντας να καθιερωθεί ως νέος ετήσιος θεσμός για την πόλη μας.

Στο 1ο Κυνήγι Παραλίας δήλωσαν συμμετοχή 57 Ομάδες που διαγωνίστηκαν με κέφι και ενθουσιασμό σε 4 καλοκαιρινά παιχνίδια – δοκιμασίες στην άμμο και έλυσαν γρίφους για να ανακαλύψουν τον Κρυμμένο Θησαυρό. Άξια νικήτρια αναδείχθηκε η Ομάδα «Δον Κιχώτες» που αποκάλυψε πρώτη το θαμμένο μπουκάλι με το μήνυμα “Όλοι μαζί μπορούμε!”.

Αμέσως μετά την απονομή στους νικητές ακολούθησε beach party με τη συμμετοχή όλων των ομάδων του Κυνηγιού. Φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το 1ο Κυνήγι Παραλίας είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο www.anokato.info

Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα κρητικά αναψυκτικά “ΦΗΜΗ” και το φυσικό επιτραπέζιο νερό “ZARO’S” και χορηγοί τα καταστήματα τεχνολογίας “MULTIRAMA” και η μπύρα “FIX”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν οι διοργανωτές στους υπεύθυνους του Δήμου Ηρακλείου, στην ΔΕΠΤΑΗ, στους Χορηγούς και τους χορηγούς Επικοινωνίας, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και όλους τους εθελοντές και τις Ομάδες που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.