Η 39χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Είχε επισκεφθεί το Λονδίνο με τον αρραβωνιαστικό της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του

Η γυναίκα που ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη από τον Τάμεση, μετά την επίθεση που σκόρπισε τον τρόμο στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας ήταν Ρουμάνα τουρίστρια, η οποία έκανε διακοπές στο Λονδίνο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Η 29χρονη γυναίκα Andreea Cristea βούτηξε στα παγωμένα νερά του ποταμού από μεγάλο ύψος για να γλιτώσει από τη δολοφονική πορεία του οχήματος του δράστη στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, που άφησε πίσω της δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Η αρχιτέκτων – η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση – επισκέφθηκε την πόλη μαζί με τον μνηστήρα της, Andrei Burnaz, προκειμένου να γιορτάσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο να γενέθλια του άνδρα, τα οποία είναι αύριο.

Και οι δυο τους βρίσκονταν στη Γέφυρα του Ουέστμινστερ εχθές στις 14.40 (τοπική ώρα), όταν ο δράστης παρέσυρε πλήθος ατόμων με το αυτοκίνητό του, προτού κατευθυνθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, μαχαιρώσει θανάσιμα έναν φρουρό και πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Το ζευγάρι διέσχιζε τη γέφυρα κατευθυνόμενο στο London Eye, όταν είδαν το 4Χ4 να έρχεται κατά πάνω τους. Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν η 39χρονη πήδηξε στο κενό για να γλιτώσει ή εάν εξωθήθηκε από το όχημα του δράστη, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε έναν τραυματισμένο άνδρα να φωνάζει ότι η γυναίκα του έπεσε στο ποτάμι για να αποφύγει το όχημα. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ. Burnaz χτυπήθηκε από το όχημα και υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook