Για μία ακόμα φορά μία χανιώτικη οικογενειακή επιχείρηση, το Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη έκανε τη διαφορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων «FOODEXPO 2017» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο METROPOLITAN EXPO στις 18-20 Μαρτίου στην οποία συμμετείχε με τη στήριξη του Ε.Β.Ε.Χ.

Η νέα σειρά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων που παρουσιάστηκε απέσπασε θετικότατα σχόλια τόσο για τη γεύση όσο και για την εμφάνιση και συσκευασία τους. Πολλοί επαγγελματίες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έδειξαν ενδιαφέρον να τα τοποθετήσουν στα ράφια των επιχειρήσεων τους και με αρκετούς συνάφθηκε άμεση συνεργασία.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής και απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για προϊόντα διατροφής πιο  αγνά, πιο φυσικά, πιο BIO, το Κρητικό Εργαστήρι της οικογένειας Λαμπάκη πρωτοπορεί και προσφέρει ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ με τη γνωστή υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, τεχνογνωσίας, συσκευασίας και φυσικά γεύσης..

Αναζητήστε τα μόνο τυποποιημένα και ζήστε …και βιολογικά ….και κρητικά!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ergastiri.gr  ή επικοινωνήστε στο τηλ 28210 72155.

Υ.Σ : Το μικρό αλλά φιλόξενο περίπτερο μας επισκέφθηκαν o Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου , αλλά και  οι συντοπίτες μας :  ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Αντώνης Παπαδεράκης, ο Επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Ιωάννης Μαργαρώνης και  ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Χανίων Γεώργιος Τραχαλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook