Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ εντάσσει πλέον στο πρόγραμμα επισκέψεών της τον Δήμο Χερσονήσου

Κατόπιν της έγκρισης αιτήματος του Δήμου Χερσονήσου για επέκταση των υπηρεσιών της Κινητής  Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ στη γεωγραφική περιοχή του δήμου, πραγματοποιήθηκε χθες με ιδιαίτερη επιτυχία συνάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας με εκπροσώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και της Ψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ Δήμου Χερσονήσου, με την παρουσία της κας Γιακουμάκη-Υπεύθυνης Ψυχικής Υγείας της 7η ΥΠΕ Κρήτης και υπηρεσιακών παραγόντων, του κου Βγόντζα- Καθηγητή Ψυχιατρικής και Δ/ντή Ψυχιατρικού Τομέα και κας Κουτεντάκη-Ψυχιάτρου, γενικών ιατρών των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου κ. κ. Πλουμή, Αποστολάκη, Κατσιβελάκη και Μαστοράκη, της κας Πλευράκη-Προέδρου της  Κοινωφελούς Επιχείρησης και στελεχών του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙTI και ΚΗΦΗ, της κας Αργυράκη-Διευθύντριας του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης αλλά και της κας Ιατράκη, προϊσταμένης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ εντάσσει πλέον στο πρόγραμμα επισκέψεών της τον Δήμο Χερσονήσου, σε τακτική μηνιαία βάση, με τη συνεργασία και συνδρομή των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου και των Γενικών Ιατρών των αντίστοιχων Περιφερειακών Ιατρείων.

Η εξέταση των ασθενών θα γίνεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Λιμ. Χερσονήσου και θα διενεργούνται συμπληρωματικά επισκέψεις κατ’οίκον αναλόγως της σοβαρότητας των περιστατικών και αδυναμίας πρόσβασης στο ιατρείο.

Η παρουσία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην περιοχή μας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την βοήθεια που θα παρέχει σε κατοίκους της περιοχής μας αφού παράλληλα φέρνει πιο κοντά τον πολίτη με υπηρεσίες ψυχικής υγείας ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook