Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Οικογένειας του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΑΡΙΑΔΝΗ» στα Χανιά, που εδρεύει στην Κ. Σφακιανάκη 13.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η αναζήτηση οικονομικής βοήθειας λόγω των μεγάλων αναγκών που έχουν προκύψει από την εξυπηρέτηση των διαφορετικών ομάδων εξαρτημένων ατόμων, όπως και ομάδων γονέων τους, που υποστηρίζονται από το ΚΕΘΕΑ μέσω συμβουλευτικών συνεδριών και δράσεων υποστήριξης μεταξύ άλλων, που στόχο έχουν την απεξάρτηση και επανένταξη των εξαρτημένων ατόμων στην κοινωνία και την εργασία. 

Συγκριμένα, λόγω των αυξημένων αυτών αναγκών, τα μέλη του Συλλόγου αναζητούν επιπρόσθετο χώρο προς ενοικίαση, πράγμα που μπορεί να γίνει εφικτό με οικονομική στήριξη. Ο κ. Βουλγαράκης απάντησε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου, έχοντας επίγνωση του έργου του και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτές οι ομάδες όσον αφορά στην απεξάρτηση και την κοινωνική τους επανένταξη. Το θέμα έχει συζητηθεί σε επίπεδο Περιφέρειας, και ο Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται να κάνει προσεχώς συγκεκριμένη σχετική εισήγηση στον Περιφερειάρχη Κρήτης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook