Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του  Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017», που πραγματοποιήθηκε  από 13 έως 16 Μαρτίου, στο Fort Lauderdale  της Φλόριντα (ΗΠΑ).

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετείχε στην Έκθεση με κεντρικό περίπτερο, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), ενώ της ελληνικής αποστολής ηγείτο η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.  

  Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η κα Γεωργία Στεφανάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η κα Κυριακή Καμπανά, υπηρεσιακό στέλεχος του Οργανισμού που εκπροσώπησαν τον ΟΛΗ ΑΕ, πραγματοποίησαν εποικοδομητικές επαφές, τόσο με ήδη συνεργαζόμενες εταιρείες, από τις οποίες έλαβαν την διαβεβαίωση για τις άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες του λιμένος όσο και με εταιρείες που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στη Μεσόγειο μελλοντικά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού ανοίγματος των προγραμμάτων κρουαζιέρας.  

Οι εκπρόσωποι του ΟΛΗ κατέγραψαν τα θετικά μηνύματα για το μέλλον της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για το λιμάνι του Ηρακλείου.

  Οι στοχευμένες προσπάθειες προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του λιμένος από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου καθιερώνουν το λιμάνι όχι μόνο ως προορισμό κρουαζιέρας αλλά και ως homeport και επιβεβαιώνουν  την δυναμική του παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής μεσογείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook