Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της στην Κρήτη και εγκαινιάζει την Πέμπτη 23/03/2017 το ολοκαίνουριο κατάστημά της στην Νέα Αλικαρνασσό (Ηροδότου & Μπαλαλή).

Κάθε νέο μας κατάστημα είναι ακόμα ένας λόγος να γιορτάζουμε! Από τις 23/03 λοιπόν και για τρεις μέρες, οι κάτοικοι της Κρήτης, θα μπορούν να βρουν όλα τα άριστης ποιότητας προϊόντα της ΑΒ 10% φθηνότερα σε όλα τα καταστήματα ΑΒ του νησιού. Επιπλέον, από το ειδικό 15νθημερο έντυπο θα μπορούν να  ενημερωθούν για τις ξεχωριστές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία, τόσο τοπικών όσο και άλλων προϊόντων. 

Στα 1600 τ.μ. χώρων πώλησης του ΑΒ Ν. Αλικαρνασσού θα βρείτε: ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια και κρέατα, τυριά και αλλαντικά, τυποποιημένα τρόφιμα, κάβα, όπως και είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης.  Τα 52 μέλη της ΑΒητικης οικογένειας, που εργάζονται στο νέο κατάστημα, είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν στις καθημερινές αγορές σας, με την άριστη εξυπηρέτηση που αποτελεί τη σφραγίδα της ΑΒ.

Η ΑΒητική εμπειρία μεταφέρεται σε μία ακόμα, κομβική, περιοχή της Κρήτης. Πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, επενδύουμε σταθερά στον τόπο μας και  φτάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook