Αποκλειστική δήλωση του Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon 

Πέντε ημέρες μετά το… διάγγελμα που έκανε μέσω ίντερνετ, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” αυτή τη φορά με δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

“Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”, λέει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας.

Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του: “Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…”.

Δείτε τη δήλωση του στο Live News

Το χρονικό

Ο Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την περασμένη Παρασκευή, σε 8 χρόνια κάθειρξη, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Στο δικαστήριο δεν πήγε ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά ένας δικηγόρος για να ζητήσει αναβολή της δίκης, την οποία τελικά δεν πήρε.

Από εκείνη την ημέρα,17 Μαρτίου 2017, το ζεύγος Σώρρας καταζητείται, με την αστυνομία να συνεχίζει τις σαρωτικές έρευνες σε όλη τη χώρα, για τον εντοπισμό τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook