Για το αποτελεσματικό της storytelling, την ενημέρωση του κοινού και την ενδυνάμωση του brand COSMOTE, βραβεύθηκε η καμπάνια για το έργο των τεχνικών υπηρεσιών COSMOTE, στα Corporate Affairs Excellence Awards.

Η ολοκληρωμένη σειρά από σύντομα videos, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Επικοινωνία», στη διοργάνωση που αναδεικνύει κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα Επικοινωνίας και Εταιρικών υποθέσεων.

Μέσα από δέκα επεισόδια, η καμπάνια των τεχνικών υπηρεσιών COSMOTE, παρουσιάζει τις δυσκολίες και την πολυπλοκότητα του έργου των τεχνικών υπηρεσιών COSMOTE, την τεχνογνωσία που χρειάζεται και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που απαιτείται. Τα videos εστιάζουν στον άνθρωπο και τονίζουν την καθοριστική συμβολή των τεχνικών, στην εμπειρία και εξυπηρέτηση των πελατών COSMOTE.

Οι τεχνικοί υπηρεσιών COSMOTE φροντίζουν καθημερινά για την απρόσκοπτη επικοινωνία μας, ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες. Διαθέτουν την απαραίτητη κατάρτιση, την εκπαίδευση, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την κατάλληλη εμπειρία για να διορθώσουν κάθε βλάβη, όσο δύσκολη κι αν είναι, όσο μακριά κι αν βρίσκεται, ανεξάρτητα από την ημέρα και την ώρα που εκδηλώθηκε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook