Δείτε ποια θα είναι η ονομασία του νέου κόμματος της Ραχήλ Μακρή και σε ποιό μέρος θα κάνει την εξαγγελία

«Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βίντεο της ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα που πρόκειται να ανακοινώσει η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Το όνομά του θα είναι «Μέτωπο Νίκης» και η εξαγγελία θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μελιδόνι της Κρήτης.

Το Newsbeast.gr επικοινώνησε με την κ. Μακρή προκειμένου να θέσει το ερώτημα σχετικά με τις αιτίες που την ώθησαν να προχωρήσει σε αυτή την πολιτική κίνηση. Οι ρυθμοί προετοιμασίας προφανώς είναι φρενήρης και για αυτό δεν προλάβαινε να μας κάνει κάποιο σχόλιο παραπέμποντάς μας στην αυριανή εκδήλωση στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα η κ Ραχήλ Μακρή θα αφιχθεί στο σπήλαιο του Μελιδονίου, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στα Κόκκαλα των ηρώων που αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές. Αμέσως μετά, στον προαύλιο χώρο ανακήρυξη του πολιτικού φορέα «Μέτωπο Νίκης».

Η πρώην Ραχήλ Μακρή έχασε τη βουλευτική έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το 2015.

Αποχώρησε ωστόσο από την ΛΑΕ όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ίδρυσε την «Πλεύση Ελευθερίας».

Η διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα με την κ. Κωνσταντοπούλου την ώθησαν σε αναζήτηση άλλου φορέα πολιτικής έκφρασης που όλα δείχνουν είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για την ίδρυση του «Μετώπου Νίκης».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook