Έναν παίκτη με σημαντικές παραστάσεις έχει βάλει στο στόχαστρο του ο ΟΦΗ προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα όπου η κρητική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών.

Ο λόγος για τον 36χρονο Βούλγαρο διεθνή Ντίμιταρ Ιβάνκοφ που τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Τουρκία με τις Μπούρσασπορ και Καϊσερίσπορ κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα το 2010 στην Τουρκία ως βασικός τερματοφύλακας της Μπούρσασπορ.

Ο Ιβάνκοφ πριν από ένα μήνα μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης όμως σήμερα έμεινε ελεύθερος από την Κυπριακή ομάδα λόγω του ότι η Ανόρθωση δεν συνεχίζει στο Europa League σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση που βγήκε από την Κυπριακή ομάδα.

Η περίπτωση του Ιβάνκοφ εξετάζεται πολύ σοβαρά για τον ΟΦΗ καθώς παρά την ηλικία του πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο τερματοφύλακα.

Δεν προχωράει του Βαλβέρδε

Στο στόχαστρο του ο ΟΦΗ για την θέση του τερματοφύλακα έχει και τον 28χρονο Γάλλο τερματοφύλακα Μάθιου Βαλβέρδε που πέρυσι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Τουλούζ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας έχοντας 28 συμμετοχές.

Η περίπτωση του όμως φαίνεται να ναυαγεί για τον ΟΦΗ λόγω του υψηλού του κασέ και σε προτεραιότητα έχει μπει η περίπτωση του Ιβάνκοφ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook