Σεμινάριο 4 ωρών που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές κατοικιών / διαμερισμάτων που θέλουν να αυξήσουν τα εισοδήματα τους

Το Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ διοργανώνει στα Χανιά σεμινάριο για τις νέες εξελίξεις στη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων  συνολικής διάρκειας 4 ωρών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές κατοικιών / διαμερισμάτων που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους αύξησης του εισοδήματός τουs μέσω της ενοικίασης τουs σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως η Airbnb καθώς και σε όσους αξιοποιούν ήδη τουριστικά το ακίνητο τους αλλά θα ήθελαν έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση από επαγγελματίες.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το νέο νομικό και φορολογικό πλαίσιο στηβραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων και η απόκτηση πρακτικών γνώσεων για την  αξιοποίηση και διαχείριση  της  κατοικίας/διαμερίσματος με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Νομικό πλαίσιο
  • Φορολογικό πλαίσιο
  • Παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμαςAirbnb
  • ΠλήρηςΑξιοποίηση των δυνατοτήτων της
  • Ελκυστική Καταχώρηση Κατοικίας
  • Διαχείριση κράτησης
  • Απόκτηση υψηλής βαθμολογίας στις κριτικές

Συνολικές ώρες προγράμματος: 4

Ημέρα & Ώρες Υλοποίησης : Πέμπτη 06/04, 18:00-21:30

Τόπος διεξαγωγής : Μεσογειακό ΚΕΚ –ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου

Κόστος συμμετοχής : 60€

Δηλώσεις συμμετοχής : έως και Δευτέρα 03/04

Εισηγητές

Ο ΒαγγέληςΜιχελινάκης  είναι  απόφοιτος του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μέλος από το 2007 της επιστημονικής επιτροπής του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ομίλου της Νομικής Βιβλιοθήκης. Αρθρογράφος και υπεύθυνος ύλης στο ίδιο περιοδικό από το 2010.Συγγραφέας ή μέλος της συντακτικής ομάδας σε βιβλία με θέματα: φορολογίας εισοδήματος, Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων, ΦΠΑ και φορολογίας ακινήτων. Από το 2010 εισηγητής σε επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ, Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και φορολογίας ακινήτων με διοργανωτές ιδιωτικές εταιρείες, συλλόγους λογιστών – φοροτεχνικών και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Σύμβουλος σε θέματα φορολογίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς.

Ο Γιάννης Μπασιάκος είναι μαθηματικός  με εξειδίκευση στον τομέα  Στατιστικής  Πιθανοτήτων και Επιχειρησιακής  Έρευνας. Είναι Microsoftcertifiedtechnologyspecialist&GoogleCertifiedPartner.  Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας  διαχείρισης ακινήτων. Έχει ασχοληθεί με  το Marketing στον τουρισμό και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Η Μαριάνα Ψαρουδάκηείναι νομικός, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτου Πανεπιστημίου Θράκης και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου  Χανίων από το 2006 και διαθέτει  εμπειρία στη διαχείριση και επίλυση ποικίλων νομικών υποθέσεων, με εξειδίκευση σε θέματα υπερχρέωσης φυσικών προσώπων. Είναι νομικός σύμβουλος σε τράπεζα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου , τηλ 2821035000 εσωτ. 602,

Email: [email protected]  καθημερινά 09:00-15:00

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook