Οι “3οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες Δρόμου” ή “3rd Hersonissos Seaside Run” θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 για τρίτη συνεχή χρονιά με διοργανωτή τον Δήμο και την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου.

 Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αθλητισμού ανεξαρτήτου ηλικίας και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Ενότητα Μαλίων σε μία εξαιρετικά όμορφη διαδρομή όπου θα είναι 100% επίπεδη.

Οι on line εγγραφές έχουν ήδη κλείσει θέλοντας όμως να δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία στους συμμετέχοντες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Πέμπτη θα γίνονται εγγραφές στο Δημοτικό κατάστημα Μαλίων από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Η παραλαβή του φακέλου κάθε αθλητή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 από τις 08:00 στο σημείο εκκίνησης του αγώνα (Οδός Μ.Ζαχαριάδη και Δημοκρατίας – Κέντρο Μαλίων). Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση σας.

Ο φάκελος που θα παραλαμβάνει ο κάθε αθλητής θα περιέχει α) Τον αριθμό συμμετοχής του, β) το chip χρονομέτρησης, γ) παραμάνες για τον αριθμό.
Παρατήρηση: Στον αγώνα 2.000 μέτρων δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Εκκίνηση – Τερματισμός

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του “3rd Hersonissos Seaside Run” θα βρίσκεται στην Οδό Μ.Ζαχαριάδη και Δημοκρατίας – Κέντρο Μαλίων ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα υπάρξει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων και οχημάτων στο Δημοτικό Σχολείο παραπλεύρως του χώρου εκκίνησης και τερματισμού.

Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας με την λήξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook