Εσφαλμένο χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο πιλότος Αντρέας Λούμπιτζ έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος Airbus A320 ο Γκίντερ Λούμπιτζ – Εξοργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων, κατηγορούν τον πατέρα του πιλότου για αναισθησία και έλλειψη σεβασμού

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του πατέρα του πιλότου Αντρέας Λούμπιτζ, ότι αμφισβητεί το γεγονός ότι ο γιος του είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία και ότι ευθύνεται για την συντριβή του Airbus A320 της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.

Έπειτα από δύο χρόνια από την συντριβή του Airbus A320 στις γαλλικές Άλπεις με προορισμό το Ντίσελντορφ ο 63χρονος, Γκίντερ Λούμπιτζ, πατέρας του 27χρονου πιλότου, Αντρέας Λούμπιτζ, δημοσιοποίησε και επισήμανε τις αμφιβολίες που έχει για το γεγονός ότι ο γιος του είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία.

Ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μέχρι σήμερα, όλοι πιστεύουν το σενάριο του συγκυβερνήτη που είχε κατάθλιψη για πολύ καιρό και που έριξε το αεροσκάφος του πάνω σε ένα βουνό εσκεμμένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το σενάριο είναι εσφαλμένο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook