Άλλο ένα βραβείο προστίθεται στις 23 Πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις  που έχει λάβει η Περιφέρεια Κρήτης στο τομέα για την καλύτερη προβολή του νησιού τόσο με τα στοχευμένα βίντεο όσο και μέσω της καινοτόμας ψηφιακής διαδικτυακής πύλης.

Το νέο βραβείο της Περιφέρειας αφορά το silver βραβείο, το οποίο κατέκτησε σε πανελλήνια αξιολόγηση για την ενιαία ψηφιακή-διαδικτυακή προβολή της Κρήτης μέσω της ιστοσελίδας www.incrediblecrete.gr. Η διάκριση αφορά στην κατηγορία Digital destination guides, τα Tourism Awards 2017 και η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Athenaeum Inter Continental Athens», στην Αθήνα, παρουσία στελεχών και προσωπικοτήτων όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού. 

Για 4η χρονιά, όπως αναφέρουν οι οργανωτές,  τα Tourism Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον τουρισμό, με κριτές γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners και φημισμένους συμβούλους επιχειρήσεων. Για την νέα βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης συγχαίρει όλους τους συνεργάτες για την συμβολή τους στο άριστο αποτέλεσμα της ψηφιακής τουριστικής προβολής του νησιού μας, προσθέτοντας: «Είμαστε υπερήφανοι για την στοχευμένη προσπάθεια μας της ενιαίας ανάδειξης και προβολής του νησιού μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω της νέας τεχνολογίας, προσπάθεια που αξιολογείται και επιβραβεύεται.

Αυτή η διάκριση όπως και οι άλλες που έχουν προηγηθεί αποτελούν απόδειξη ότι με μεθοδική δουλειά-συνεργασία και απόλυτη προσήλωση στο στόχο μας η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπορεί και ξεχωρίζει. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται στοχευμένα και πιο εντατικά μέσω της καινοτομίας, της νέας τεχνολογίας για την αναβάθμιση, προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στην Ελληνική και διεθνή αγορά». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook