Το Matala Beach Festival είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους, ντόπιους και ξένους ανεξαρτήτως ηλικιών, οι οποίοι κάθε χρόνο κατακλύζουν τα Μάταλα ζώντας συναρπαστικές στιγμές χαράς και διασκέδασης. 

Η γενιά του έρωτα όπως χαρακτηρίστηκαν τα “παιδιά των λουλουδιών” έδωσε το δικό της στίγμα, ένα στίγμα που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι σήμερα και που αποτέλεσε το κίνητρο για την γέννηση αυτού του θεσμού.
 
Το Φεστιβάλ και τα Μάταλα αποτελούν κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστα, να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να νιώσουν αυτή τη μοναδική ελευθερία με ασφάλεια, στο μέρος όπου έζησαν για πολλά χρόνια οι “χίπις”, με την αγάπη του κόσμου να είναι εκείνη που στηρίζει το θεσμό αυτό εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο έρχονται στα Μάταλα για να ζήσουν ένα μοναδικό τριήμερο, ένα τριήμερο πλάι στις περίφημες εκείνες σπηλιές του έρωτα και δίπλα στη θάλασσα, με το χρόνο να γυρίζει πίσω, μακριά από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.
 
Η διοργάνωση η οποία ανήκει στα χέρια των ανθρώπων που αγαπούν όσο κανείς άλλος το θεσμό αυτό και το χωριό των Ματάλων, στους ντόπιους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι με τη συγκατάθεση και υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, ίδρυσαν τον Σύλλογο Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του φεστιβάλ.
 
Οι εργασίες λοιπόν ενός από τα μεγαλύτερα ΔΩΡΕΑΝ μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης έχουν ήδη ξεκινήσει με τους διοργανωτές να υπόσχονται ένα μαγευτικό, αξέχαστο και ασφαλές τριήμερο με δυνατά ονόματα επί σκηνής αλλά και πολλές εκπλήξεις.
Ραντεβού στις 16-17-18 Ιούνιου στα Μάταλα. 


 
Today is life, tomorrow never comes!
 
MATALA BEACH FESTIVAL
16,17 & 18 Iουνίου 2017
Παραλία Ματάλων
Είσοδος Ελεύθερη
 
Διοργάνωση: Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων
Υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook