Ο σκύλος με ανεπτυγμένες… αστυνομικές ικανότητες, ακινητοποίησε το ανήλικο τσιγγανόπουλο ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει ένα σπίτι

Ως από μηχανής θεός εμφανίστηκε ένας σκύλος με ανεπτυγμένες… αστυνομικές ικανότητες, για να ακινητοποιήσει ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο που επιχείρησε να διαρρήξει ένα σπίτι στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα!

Μαζί με άλλα δυο παιδιά, πιθανόν και αυτά ανήλικα, ο δράστης είχε εισβάλει το απόγευμα της Τετάρτης στην αυλή του σπιτιού και ετοιμάζονταν να μπουν μέσα για να κλέψουν, χωρίς να ενοχλούνται από το γεγονός ότι οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του που όρμησε ξαφνικά πάνω στους επίδοξους διαρρήκτες και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν!

Ο μικρός, που ήταν το πολύ 15 χρόνων, «πάγωσε» και έβαλε τα κλάματα με αποτέλεσμα να τον λυπηθεί η  ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βγήκε ακούγοντας τον θόρυβο και να τον αφήσει να φύγει! Άλλωστε, ήδη το είχαν βάλει στα πόδια οι δυο συνεργοί του, τρομοκρατημένοι από την έφοδο του σκύλου! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook