Πρόκειται για 14 άτομα ηλικίας 20 έως 27 ετών – Πιθανόν να είναι μυστικιστική οργάνωση Πολωνών, Λευκορώσων και Γερμανών που αντιτίθενται στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία

Μία άκρως περίεργη ιστορία με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα είδε το φως της δημοσιότητας στην Πολωνία. Μία παρέα νεαρών ατόμων, απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους, θυσίασαν ένα πρόβατο μέσα στο κολαστήριο του Άουσβιτς, το οποίο πλέον λειτουργεί ως μουσείο.

«Δεν γνωρίζουμε το κίνητρό τους», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή, γεγονός που προκάλεσε τη «γέννηση» διαφόρων σεναρίων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία μυστικιστική οργάνωση, η οποία συνδυάζει τη λατρεία στον Σατανά και το ναζιστικό κίνημα του Αδόλφου Χίτλερ.

Όπως έγινε γνωστό, 14 νεαρά άτομα, ηλικίας από 20 έως 27 ετών, εθεάθησαν ολόγυμνα στις μουσειακές εγκαταστάσεις του Άουσβιτς, να θυσιάζουν ένα πρόβατο, προφανώς στο πλαίσιο μίας μυστικιστικής τελετής, για την οποία οι αστυνομικοί δεν έχουν συγκεντρώσει ικανές πληροφορίες.

Το γκρουπ των νεαρών ατόμων απαρτιζόταν τόσο από Πολωνούς, όσο και από ξένους πολίτες, γεγονός που αποδεικνύει την εξάπλωσή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, αναφέρουν ότι πρόκειται για οργάνωση στην οποία συμμετέχουν Πολωνοί, Λευκορώσοι και Γερμανοί, οι οποίοι αντιτίθενται στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook