Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την κάμερα ενός περιπολικού καταγράφει τη στιγμή που ο οδηγός- αστυνομικός ρίχνει το όχημα πάνω σε μια νεαρή γυναίκα που οπλοφορεί και η οποία λίγο νωρίτερα είχε πυροβολήσει στο κεφάλι έναν άνδρα.

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι προσπάθειες που κάνει η γυναίκα να αποφύγει το περιπολικό, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Οκλαχόμα, η 21χρονη Madison Sueann Dickson λίγο πριν αρχίσει να τρέχει με το όπλο στο χέρι είχε εγκαταλείψει το φορτηγάκι που οδηγούσε και με το οποίο επίσης προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που την κατεδίωκαν.

Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση των αρχών, ξεκίνησε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών, ενώ όπως έγινε γνωστό και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το μέρος της.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο βίντεο, ένα από τα τρία που υπάρχουν, προκειμένου να δείξει πως πράγματι η 21χρονη οπλοφορούσε. Λίγο πριν παρασυρθεί από το αστυνομικό όχημα η νεαρή γυναίκα φαίνεται να σημαδεύει τον οδηγό και να φωνάζει.

Από την ανταλλαγή των πυρών δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ η 21χρονη Madison Sueann Dickson έχασε τη ζωή της από την δυνατή πρόσκρουση του κεφαλιού της στο πεζοδρόμιο.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα για περίπου 6 χρόνια και πλέον, όσο διεξάγεται έρευνα για το επεισόδιο, βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια μετ’ αποδοχών.

Σε ότι αφορά την 21χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, καταζητούταν για τέσσερα διαφορετικά ένοπλα περιστατικά στην Tulsa κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, όπου πυροβόλησε έναν άνδρα στο κεφάλι, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Επιπλέον η 21χρονη φέρεται να έχει πυροβολήσει μια γυναίκα στο χέρι κατά τη διάρκειας ένοπλης ληστείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook