Τι πρέπει να προσέχεις από εδώ και πέρα για την άψογη εφαρμογή του ρουζ!

Έχω συνειδητοποιήσει ένα πράγμα σχετικά με το μακιγιάζ: η εφαρμογή του ρουζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σίγουρα, πολλές γυναίκες μπορεί να πιστεύουν το αντίθετο, αλλά εκεί είναι και το λάθος που κάνουν.

Δυστυχώς, βλέπω πολλές γυναίκες στον δρόμο να φοράνε το ρουζ, λάθος. Και πίστεψέ με, μέχρι και πρόσφατα ήμουν και εγώ μια από αυτές.

Όλα αυτά βέβαια σταμάτησαν όταν άρχισα να προσέχω πολύ την εφαρμογή του. Συγκεκριμένα, αποφεύγοντας τα πιο κοινά λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουμε, η εφαρμογή του ρουζ στο μακιγιάζ μου είναι πλέον πάντα επιτυχημένη και σαφώς πολύ πιο εύκολη!

#1. Νομίζεις ότι είναι μόνο για τα μάγουλα

Το ρουζ έχει «θέση» και σε άλλα σημεία του προσώπου σου, εκτός από τα μάγουλα. Πρέπει να εφαρμόζεται –σαν ένα πιο διακριτικό highlighter- και στην μύτη, το πηγούνι αλλά και κάτω από το τόξο του φρυδιού. Αυτό βοηθάει να έχεις ένα πιο «αρμονικό» μακιγιάζ.

#2. Χρησιμοποιείς λάθος απόχρωση

Πολύ σημαντικό λάθος. Δεν είναι όλες οι αποχρώσεις κατάλληλες για την τονικότητα του δέρματός σου. Αν θέλεις λοιπόν, να μάθεις ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου, μπες εδώ.

#3. Βάζεις πάρα πολύ

Μπορεί καμιά φορά να νομίζεις ότι έχεις ανάγκη από περισσότερο προϊόν, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. «Παίζουν» πολλά ρόλο όταν εφαρμόζεις ρουζ, που μπορεί να μην σκέφτεσαι. Για π.χ το φως του δωματίου όταν βάφεσαι μπορεί να είναι σκοτεινό, με αποτέλεσμα να βάζεις περισσότερο ρουζ απ’όσο πρέπει. Γενικότερα όμως, άρχισε να χρησιμοποιείς πολύ λιγότερο ρουζ. Θα δεις ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι πάρα πολύ προϊόν, αν θες ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!

#4. Δεν το απλώνεις καλά

Πόσες –μα πόσες- φορές έχω δει φίλες μου να το κάνουν αυτό! Πώς περιμένεις να δείχνει φυσικό το μακιγιάζ σου, αν δεν απλώσεις ΤΕΛΕΙΑ το ρουζ σου; Είναι από τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες. Γι’ αυτό λοιπόν από σήμερα άρχισε το… blending!

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook