Η προχειρότητα και το άρπα κόλλα στο μεγαλείο του – Ελπίζουμε να είναι η προσωρινή κίνηση μέχρι την αντικατάσταση του στύλου

Θυμάστε ένα στύλο της ΔΕΗ που βρισκόταν υπό κατάρρευση (φωτο) στο κέντρο των Χανίων στην οδό Τζανακάκη; Έναν στύλο με μεγάλες ρωγμές και κομμάτια τσιμέντου να πέφτουν δεξιά και αριστερά.

Το έλυσαν οι αρμόδιοι το πρόβλημα, όχι αντιμετωπίζοντάς το αλλά… κουκουλώνοντάς το.  Μετά τη δημοσίευση η παρέμβαση που έγινε ήταν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, αφού αντί να απομακρύνουν και να αντικαταστήσουν τον επικίνδυνο στύλο, τον τύλιξαν με πλαστικό υλικό γύρω γύρω για να μην πέσει μάλλον στο κεφάλι περαστικού ή στο αυτοκίνητο οδηγού.

Ελπίζουμε αυτό να μην είναι η λύση του προβλήματος για την αρμόδια αρχή αλλά μια προσωρινή παρέμβαση ολίγων ημερών μέχρι να έχουν στα χέρια τους έναν κανονικό στύλο που θα αντικαταστήσει αυτόν τον ρημαγμένο. 

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτή η προχειρότητα και η νοοτροπία του άρπα κόλλα επελέγη από την αρμόδια αρχή για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του στύλου.

Θα φανεί σε λίγες ημέρες και θα επανέλθουμε…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook