Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου από την Κρήτη – Πλέον έχει στήσει την επιχείρησή του σε μία σκηνή καθώς ο σεισμός του του πήρε ότι “έχτισε” τα προηγούμενα χρόνια

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου από την Κρήτη θα έχει για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη του, τις τραγικές στιγμές που έζησε από τον περασμένο Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, όταν η κεντρική Ιταλία σείστηκε από τη δόνηση των 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με τον Εγκέλαδο όμως να έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του με σεισμούς που είχαν φτάσει και τους 6,1 βαθμούς.

Ο Γιώργος έφυγε από τον φιλόξενο τόπο του, την Κρήτη, για να σπουδάσει στην Ιταλία επιλέγοντας το πανεπιστήμιο στο Καμερίνο. Σύντομα άρχισε να εργάζεται, λίγο καιρό μετά αφοσιώθηκε σε αυτό, τα χρόνια πέρασαν και έμεινε μόνιμα στην κωμόπολη. Παντρεύτηκε, δημιούργησε οικογένεια και μετά από χρόνια δουλειάς απέκτησε το δικό του μαγαζί. Την δική του ταβέρνα με το όνομα «Κνωσσός».

Ο σεισμός του πήρε ότι «έχτισε» όλα αυτά τα χρόνια. Στο  οδοιπορικό του Σπορ FM Χανίων στην πόλη Καμερίνο, που δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει τις πληγές της, ο κυρ-Γιώργος δηλώνει πως δεν το βάζει κάτω, ακόμα και αν καθώς μιλάει τον πιάνουν τα κλάματα: «Δεν χάνω την πίστη μου, την δύναμή μου, το κουράγιο μου και την ελπίδα μου. Έχασα καινούριο μαγαζί και το σπίτι μου. Τώρα προσπαθούμε να επιβιώσουμε εδώ».

Πλέον έχει στήσει την επιχείρησή του σε μία σκηνή, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον δήμο ώστε η εμπορική ζώνη της παλιάς πόλης να λειτουργήσει και πάλι, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τα προς το ζην.

«Με κρύα, με βροχές, με αέρα, με χιόνι. Εδώ ξυπνάμε και εδώ κοιμόμαστε. Φέτος το Ορθόδοξο Πάσχα συμπίπτει με το Καθολικό. Καλά να είμαστε θα βάλω αρνί να γυρίζει έξω από το μαγαζί και θα καλέσω όποιον επιθυμεί να γιορτάσουμε μαζί».

ΣΠΟΡ FM Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook