Ο ΑΟ Χανιά έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην έδρα της Λαμίας και προηγήθηκε στο 20’ με το 9ο γκολ του Σταματή στο πρωτάθλημα, αλλά η αποβολή του Βασιλείου στο 22’ με δεύτερη κίτρινη και το πέναλτι που έκανε ο Τσουκάνης στο 25’ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να “λυγίσει” από την ομάδα της Φθιώτιδας (2-1).

Στο 50’ ο Φερφελής, που μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας, πέτυχε το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΑΟΧ στο 24’ είχε σπουδαία φάση για να πετύχει το 0-2 και να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Οι φάσεις του αγώνα
1’ Σέντρα του Σταματή ο Παπαργυρίου σταματάει με προβολή τον Αποστολόπουλο και στη συνέχεια ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά.
3’ Φάουλ του Βασιλόγιαννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γεωργίου.
20’ Από διώξιμο του Ζέρη η μπάλα φτάνει στον Μπλάζιτς, που σουτάρει για να μπλοκάρει σταθερά ο Γεωργίου.
20’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τσουκάνη ο Παπαργυρίου δεν μπόρεσε να απομακρύνει κι ο Σταματής από κοντά πλάσαρε για το 0-1 και το 9ο γκολ του στη Football League.
24’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ. Σουτ του Ρούνεϊ αποκρούει ο Πίτκας, που πέφτει στα πόδια του Σταματή στη συνέχεια και η φάση ολοκληρώνεται με το κοντινό σουτ του Ζέρη που κατέληξε άουτ.
25’ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης ευστοχεί σε πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Τσουκάνη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
37’ Σέντρα του Ματσούκα κεφαλιά-πάσα του Βασιλόγιαννη στον Καραγιάννη, που από κοντά σουτάρει άουτ.
50’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Σπυρόπουλου κεφαλιά του Φερφελή και 2-1.
53’ Σουτ του Βασιλόγιαννη άουτ.
54’ Δυνατό σουτ του Σπυρόπουλου από πλάγια θέση η μπάλα άουτ.
56’ Σουτ του Ρότσα άουτ.
57’ Μπαλιά του Βασιλόγιαννη στον Όμο που σούταρε υπό την… πίεση του Καραγιάννη, για να καταλήξει άουτ η μπάλα.
61’ Σουτ του Βασιλόγιαννη η μπάλα σταματάει στον Ηρακλή, που διώχνει σε κόρνερ.
65’ Συνεργασία Βασιλόγιαννη-Σπυρόπουλου, σουτ του πρώτου η μπάλα κοντράρει και στη συνέχεια το σουτ του Ρότσα αποκρούεται από τον Γεωργίου.
67’ Ο Γεωργίου προσπαθεί να αποφύγει τον Βασιλόγιαννη και ανοίγει το κοντρόλ και ο Φερφελής σε κενή εστία προσπάθησε να σκοράρει με ψηλοκρεμαστό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
71’ Κάθετη πάσα του Φουρλάνου ο Αποστολόπουλος “τσιμπάει” την μπάλα για τον Σταματή που βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά τον σταματάει σωτήρια για τη Λαμία ο Όμο.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Φαλτάκας-Στεφούλης (Γρεβενών)
4ος διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλείου (14’ και 22’),
Κόκκινες κάρτες: Βασιλείου (22’)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός (72’ λ.τρ. Αυγενικού), Χριστοφιλέας, Παπαργυρίου, Όμο, Μπλάζιτς (30’ λ.τρ. Ρότσα), Βάντερσον, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (46’ Φερφελής).

ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Λάσκαρης (71’ Κοζάκης), Αποστολόπουλος (79’ Γεωργακόπουλος), Σταματής (85’ Αφράτης), Ρούνεϊ Εβά.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook