Σοκάρουν τα όσα έκανε ο Tommy Vladim Alvarado-Ventura που βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών.

Ο 31χρονος, που συνελήφθη στο Long Island, κακοποίησε σεξουαλικά ένα 2χρονο κοριτσάκι και μαχαίρωσε την κοπέλα του και μια ακόμα γυναίκα πριν τελικά χάσει τις αισθήσεις του μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Tommy Vladim Alvarado-Ventura άρχισε να κακοποιεί το 2χρονο κοριτσάκι μπροστά στον 4χρονο αδερφό της λίγο μετά τις 23:00. Όταν το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα μαγαζί όπου άρχισε να τα πίνει για τις επόμενες ώρες.

Εκεί άρχισε να τσακώνεται με μια 24χρονη κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας μαριχουάνας. Η νεαρή γυναίκα βγήκε από το μπαρ και ο 31χρονος την ακολούθησε στο πίσω πάρκινγκ όπου τη γρονθοκόπησε, την κλώτσησε και τη μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 31χρονος γύρισε στο σπίτι του τα ξημερώματα όπου λίγο αργότερα έφτασε και η κοπέλα του. Όταν αντιλήφθηκε τους σοβαρούς τραυματισμούς του 2χρονου κοριτσιού άρχισαν να τσακώνονται και τη μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Παρά τους τραυματισμούς πήρε τα δύο της παιδιά και έφυγε από το δωμάτιο, καλώντας αμέσως την αστυνομία. Ο δράστης λιποθύμησε λίγο αργότερα, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν με το που έφτασαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook