Ο έρωτας και η επιτυχία χτύπησαν μαζί την πόρτα της Δήμητρας Ματσούκα.

Η διάσημη και σέξι Ελληνίδα ηθοποιός είναι στα καλύτερά της τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο με τους φίλους της από το θέατρο και η Δήμητρα Ματσούκα δεν σταμάτησε να ποζάρει και να… χαμογελά!

Η Δήμητρα Ματσούκα, άλλωστε, φέτος έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα και το κέρδισε. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην παράσταση “Πυγμαλίων: Ωραία μου κυρία” ήταν μια πρόκληση για εκείνη, στην οποία και πέτυχε με την βοήθεια του Αλέξανδρου Ρήγα, αλλά και των συμπρωταγωνιστών της στο θέατρο. Όλη η ομάδα ήταν από την αρχή ιδιαίτερα ενωμένη και αποτελεί πια “οικογένεια” για την όμορφη πρωταγωνίστρια. 

Έτσι, όλοι μαζί βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Κολωνάκι και το 12 Restaurant, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της η φίλη της Γαλήνη Τσεβά, η οποία συμμετέχει στην παράσταση “Ωραία μου κυρία”. Μαζί της φυσικά και άλλοι συνεργάτες από το θέατρο.

Την ίδια στιγμή, όμως η Δήμητρα Ματσούκα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και στην προσωπική της ζωή, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία Πέτρου Κόκκαλη.
Πριν λίγες μέρες, η Real News είχε δημοσιεύσει άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός έχουν έρθει αρκετά κοντά τον τελευταίο καιρό με τον επιχειρηματία μάλιστα να έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές την παράσταση “Ωραία μου κυρία” στο Πάνθεον όπου πρωταγωνιστεί η Δήμητρα, πάντα βέβαια διακριτικά και μακριά από τα φωτογραφικά φλας.

Την Κυριακή της Αποκριάς,ο φωτογραφικός φακός του piraeuspressgr, απαθανάτισε τη Δήμητρα και τον επιχειρηματία να γιορτάζουν στην Ύδρα,φορώντας χαβανέζικα στεφάνια!

Ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για νέο έρωτα η μια δυνατή φιλία, αλλά το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη και απολαμβάνει την παρέα του Πέτρου Κόκκαλη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook