Παρελθόν από τον ΟΦΗ και από το πόστο του μάνατζερ αποτελεί ο Μιχάλης Ρωμανίδης. 
Ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει την συνεργασία του με την κρητική ομάδα αλλά το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν φιλικό και αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση της ομάδας. 
«Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Ρωμανίδη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε πέρυσι, βάζοντας ένα λιθαράκι, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο και το πρωτάθλημα στην Β΄Εθνική.
Ο κ.Ρωμανίδης, για οικογενειακούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας από το συγκεκριμένο πόστο, αλλά παραμένει πάντα ένας φίλος του σωματείου μας και οι πόρτες του ΟΦΗ, θα είναι πάντα ανοιχτές». 
Προωθήθηκε ο Καρακωνσταντάκης 
Στην ανδρική ομάδα του ΟΦΗ προωθήθηκε ένας παίκτης που ξεχώρισε πέρυσι με την παρουσία του στην εφηβική ομάδα του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 17χρονο γκάρντ Κυριάκο Καρακωνσταντάκη που μετά από εισήγηση του Γιώργου Γωνιωτάκη η οποία έγινε δεκτή και από τον Βαγγέλη Βλάχο ο νεαρός παίκτης προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. 
Η ανακοίνωση για την προώθηση του Καρακωνσταντάκη στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ αναφέρει : «Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ Ακαδημιών και αντρικής ομάδας του ΟΦΗ και κατόπιν εισήγησης του προπονητή του Εφηβικού τμήματος κ.Γωνιωτάκη Γιώργου (και βοηθό προπονητή στην αντρική μας ομάδα), αλλά και του προπονητή κ.Βαγγέλη Βλάχου, προωθείται στην \”μεγάλη\” (αντρική) ομάδα ο αθλητής του Εφηβικού, Κυριάκος Καρακωσταντάκης.
Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 1994, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, βοηθώντας πέρυσι την εφηβική ομάδα, ενώ συμμετείχε πολλές φορές και στην 12άδα της ανδρικής (χωρίς επίσημη συμμετοχή), πέρυσι.
Πάγιο μέλημα της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ, είναι στα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν περισσότεροι γηγενείς παίκτες της αντρικής ομάδας,, όπως άλλωστε αναφέρει και η προκήρυξη της ΕΟΚ (πατήστε εδώ), καθώς από την περίοδο 2012-2013, στο ρόστερ των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες, θα πρέπει να βρίσκονται 4 παίκτες κάτω των 20 ετών». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook