Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός – Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, σχεδόν  900 γραμμάρια κάνναβης και ποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (25.03.2017) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 53χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 54 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μαχαίρι και 3 κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του ενώ εξακριβώθηκε χώρος (καβάντζα), τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 53χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κάνναβης βάρους 882 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 53χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook