Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των εκπροσώπων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Κρήτης (Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο, Ι.Τ.Ε.) με τους εκπροσώπους της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. στα Χανιά στο κτήριο της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης, το οποίο έχει φέτος την ευθύνη της διοργάνωσης.

Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση των ομογενών Κρητών της Αμερικής σε θέματα που αφορούν την πορεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Α.Ε.Ι. της Κρήτης.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Γιάννης Φίλης θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης τους: Γιάννη Μανουκαράκη, Πρόεδρο της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Ευρυπίδη Στεφάνου, νεοεκλεγέντα Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης, Κωνσταντίνο Φωτάκη, Πρόεδρο Δ.Σ. Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Στέφανο Τραχανά, Διευθυντή Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, Νένα Γαλανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κωνσταντίνο Συνολάκη, Πρόεδρο και Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, Μιχάλη Παπαδάκη, Διευθυντή Ενυδρείου Κρήτης – Θαλασσόκοσμου, Μωϋσή Μυλωνά, Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook