Συζήτησαν για τις ανάγκες του δήμου αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης – Τα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στο αναπτυξιακό όραμα

Σε συνέχεια των επισκέψεων γνωριμίας με του φορείς του νομού Χανίων, ο Γραμματέας της Ν.Ε Χανίων Ιπποκράτης Μανουδάκης, ο Αναπλ. Γραμματέας Αντ. Σπαθής και τα μέλη της Ν.Ε. Γιάννης Μαρακάκης, Γιάννης Σαμιωτάκης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων επισκέφθηκαν την Πέμπτη 23/03/2017 τον Δήμαρχο Αποκορώνου κον. Χαράλαμπο Κουκιανάκη στο Δημαρχείο στις Βρύσσες Απκορώνου. 

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό κλίμα για θέματα του Δήμου Αποκορώνου και της επικαιρότητας. Ειδικότερα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο εντυπωσιακό πλάνο ανάπτυξης του Δήμου σε θέματα ωρίμανσης μελετών, σε έργα τα οποία υλοποιούνται ήδη αλλά και σε έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν.

Με ιδιαίτερη χαρά τα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ διαπίστωσαν την αναπτυξιακή δυναμική και τα οράματα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και δήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι ως Ν.Ε. αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δήμου σε θέματα διεκδίκησης πόρων και έργων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook