Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας στο «Γεντί Κουλέ», χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του, με σκόρερ τον Μάνο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ οι φιλοξενούμενοι (κυρίως) στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν τους γηπεδούχους, έχοντας και δύο δοκάρια στο ματς!

Έκανε το «2 στα 2» ο ΟΦΗ, αφού μετά την νίκη επί του Α.Ο. Χανιά (0-2), επικράτησε της Καλλιθέας στο «Γεντί Κουλέ» με 1-0 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Μάνος ενώ ο ΟΦΗ, που κρατάει μόνο τους τρείς βαθμούς από το ματς, προβλημάτισε με την εμφάνισή του και «καρδιοχτύπησε» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και τον απείλησαν ενώ στο 90′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν από το Ηράκλειο με το «Χ».

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκανε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις κάνοντας πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, ήταν άνευρος και χωρίς καμία απολύτως φαντασία στο παιχνίδι του ενώ η Καλλιθέα είχε μεγαλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, με τις αλλαγές του Ράντι και Χαντί, και σκόραρε στο 49′ με τον Μάνο, που πήρε ωραία πάσα από τον Χαντί, έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια και με έναν «κεραυνό» ανοίξε το σκορ.

Πάντως η Καλλιθέα είχε δύο δοκάρια στο ματς. Στο 3′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέλη και στο 90′, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Γουόρντεν, που έκανε το πλασέ αλλά η μπαλα πήγε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Βαλλιάνος έδιωξε μπροστά από την γραμμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook