Αιχμές για παίκτες του άφησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό ο Γιάννης Μάγγος αναφέροντας στις δηλώσεις του ότι «κάποιοι “ματώνουν” και μετά το 70’ κάποιοι δεν “ματώνουν”».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Ένα παιχνίδι σήμερα που το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και μπήκε πολύ καλά ο Κισσαμικός. Το πρώτο ημίχρονο του ανήκε κυριολεκτικά. Στο 35’ έκανα μία διπλή αλλαγή, αλλάξαμε πρόσωπα, σχήμα και φέραμε το ματς στα ίσια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανοικτό και δυνατό παιχνίδι και στο τέλος χαμογέλασε ο Κισσαμικός. Κρίμα για κάποια παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους και τους ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για την άψογη φιλοξενία».

Για το αν μοιάζει άδικο αυτό που είπε για τους παίκτες του με δεδομένο ότι η ήττα ήρθε στο 91’: «Όχι, έχω κάποιους δικούς μου λόγους. Δεν είναι καθόλου άδικο, είναι ό,τι ακριβώς έγινε».

Για το αν έγινε γι’ αυτό η διπλή αλλαγή στο ξεκίνημα: «Όχι, τακτικής ήταν η αλλαγή, αλλά δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για μετά το 70’. Κάποιοι “ματώνουν” και μετά το 70’ κάποιοι δεν “ματώνουν”, είναι απλά τα πράγματα».

Για το αν θα ήταν δίκαιο αν έμενε το 1-1: «Θα μπορούσε να ήταν δίκαιο, ναι. Αλλά είχε την υπεροχή η ομάδα του Κισσαμικού, αλλά βάσει ευκαιριών θεωρώ ότι θα ήταν δίκαιο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook