Ο Δημήτρης Τσερκέζος ήταν ξανά “λυτρωτής” για τον Κισσαμικό, όπως και στο ματς με τον Αιγινιακό στο Μάλεμε, αλλά όπως και τον Φεβρουάριο του 2015 για τη Γ’ Εθνική με τον Ηλυσιακό!

Ο ακραίος μπακ της χανιώτικης ομάδας, που είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της στις τρεις σεζόν παρουσίας του στο Καστέλι, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε την πίεση του αποτελέσματος. Τέλος καλό, όλα καλά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αφενός για τους τρεις βαθμούς, όπως και να ήρθαν στο τέλος της αναμέτρησης κι αφετέρου γιατί δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και παλέψαμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Νομίζω ότι δείξαμε πίστη και αφοσίωση για το αποτέλεσμα και εν τέλει τα καταφέραμε. Όποιος έχει υπομονή και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει τα καταφέρνει. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κερδίσαμε κι είμαστε χαρούμενοι. Βλέπουμε τη συνέχεια με διαφορετικό ύφος απ’ ό,τι μέχρι τώρα, γιατί έχουμε μία βαθμολογική θέση που δεν μας αρμόζει, οπότε τώρα νομίζω έχουμε απελευθερωθεί και θα παίξουμε και καλύτερα και θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα απ’ ό,τι είχαμε μέχρι τώρα».

Για το γκολ του που ήταν ίδιο με αυτό κόντρα στον Αιγινιακό αλλά και στον Ηλυσιακό για τη Γ’ Εθνική: «Νομίζω είναι θέμα πίστης εκείνη τη στιγμή, το ποιος αισθάνεται πιο έτοιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος το πετυχαίνει, σημασία έχει ότι μπαίνει το γκολ για την ομάδα».

Για το “μοίρασμα” στις εκτελέσεις φάουλ: «Είναι σαν να τα μοιραζόμαστε. Ο Τιάγκο αισθανόταν καλύτερα εκείνη τη στιγμή, ο Μάριο (Μαρτίνεθ) αισθανόταν καλύτερα μία άλλη στιγμή, εκείνο το σημείο ένιωσα ότι είναι το δικό μου σημείο για να εκτελέσω».

Για το μήπως πρέπει να τα… εκτελεί αυτός τα φάουλ: «Όχι, όχι! Νομίζω ότι είναι καλός ο τρόπος που το έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε έτσι θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook