Έστω και αγχωτικά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES συνδύασε την επιστροφή του στο Κολυμβητήριο Χανίων με νίκη, 7-6 απέναντι στο Περιστέρι.

Η νίκη ήταν δύσκολη για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα και ήρθε στα τελευταία λεπτά. Πρώτος σκόρερ του ΝΟΧ, που επέστρεψε στη φυσική του έδρα έπειτα από 2,5 μήνες ήταν ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ για το παιχνίδι:

Σε μια δύσκολη νίκη κατάφερε να φτάσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Περιστέρι στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Χανίων. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αξιοποίησε την ευστοχία της στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, φτάνοντας έτσι στην τελική επικράτηση με σκορ 7-6.

Το Περιστέρι αποδείχτηκε πολύ δυνατό και μάλιστα στην 4η περίοδο θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά, τα κρίσιμα γκολ από τους Μπαριωτάκη και Χαριτάκη, σε συνδυασμό με την καλή άμυνα των παικτών του ΝΟΧ και τις σπουδαίες αποκρούσεις του Λεβεντάκη χάρισαν στους γηπεδούχους τη νίκη, η οποία τους διατηρεί εντός του στόχου τους που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον όμιλο ανόδου.

Σπουδαίο γεγονός επίσης η επιστροφή για το Ναυτικό Ομιλο στη φυσική του έδρα, το Κολυμβητήριο Χανίων μετά από 2,5 σχεδόν μήνες.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναδείχτηκε ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης με 3 γκολ και στον αντίποδα ο Κολλάρος για το Περιστέρι σημείωσε 2.

Η διακύμανση του σκορ
1-0 Βιζυράκης
1-1 Σιράπογλου
1-2 Πετρόπουλος
2-2 Πετρόχειλος
3-2 Μπαριωτάκης
3-3 Κολλάρος
3-4 Μανώλης
4-4 Μπαριωτάκης
5-4 Κατσουλάκης
6-4 Μπαριωτάκης
6-5 Καλαμάρης
7-5 Χαριτάκης
7-6 Κολλάρος

Τα 8λεπτα: 2-2, 1-1, 2-1, 2-2

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος, Αποστολάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 3, Βιζυράκης 1, Μαραγκουδάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης, Μανιουδάκης

Περιστέρι (Αρσένιος Μαρούλης): Καζάκος, Μανώλης 1, Σιράπογλου 1, Παναγούλης, Καλαμάρης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος 1, Κολλάρος 2, Στέλλας, Τσολακίδης, Λίτσας, Τσαλίκης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook