Στην κυριολεξία «δεν έπεφτε καρφίτσα» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων καθώς στην εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητριών του ΝΟΧ υπήρχαν και όρθιοι – Όλα τα ονόματα των βραβευθεντων

«Είμαστε μια κοινωνία που χρειάζεται πρότυπα για να μπορέσουμε να δώσουμε ελπίδα» ανέφερε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Χαρά Μυλωνάκη κατά την εκδήλωση βράβευσης δεκάδων αθλητών και αθλητριών του ΝΟΧ που διέπρεψαν την τελευταία διετία.

Η εκδήλωση στο κατάμεστο από τα παιδιά και τους γονείς τους, Πνευματικό Κέντρο Χανίων , ξεκίνησε με την  εισαγωγική ομιλία της κας Μυλωνάκη η οποία σε δηλώσεις της επεσήμανε πως η πληθώρα των βραβεύσεων αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δουλειάς που γίνεται από όλους.

Μάλιστα τόνισε πως η δουλειά των παιδιών που βραβεύονται έγινε εν μέσω των γνωστών προβλημάτων που είχε αντιμετωπίσει ο ΝΟΧ με την 50αρα πισίνα κλειστή για οκτώ μήνες.

Όπως είπε η κα Μυλωνάκη, φέτος ο χρόνος αυτός περιορίστηκε σε δύο μήνες και ήδη η πισίνα είναι σε λειτουργία.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων

 

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τιμητικές απονομές σε φορείς και ιδιώτες που στηρίζουν τον ΝΟΧ και συγκεκριμένα σε: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ  –  ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ  –  ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ – Στην Εταιρεία ΑΝΕΚ LINES ως Χρυσό Χορηγό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων – Στο ΣΥΝΚΑ Χανίων για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή του στον όμιλο  – Στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και στην εταιρία MARS HELLAS AE.

Η πρώτη βράβευση αφορούσε στους άριστους μαθητές – αθλητές οι οποίοι καταφέρνουν να κρατούν ψηλά τη σημαία της γνώσης και της άθλησης  

Και η δεύτερη ήταν  η βράβευση των ενηλίκων αθλητών του ομίλου που όσα χρόνια και να περνούν δεν σταματούν να αγωνίζονται σε αγώνες MASTERS και να τιμούν τα χρώματα του ομίλου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών, αθλητριών και συντελεστών από όλα τα τμήματα του ΝΟΧ.

Όλα τα ονόματα όσων βραβεύτηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook