Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο.

Στην ανακοίνωση του συνδικάτου αναφέρεται:

“Συνάδελφοι,

Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των κατασκευαστών και όλων αυτών που ζουν από το δικό μας ιδρώτα, συνεχίζει την αντιλαϊκή επίθεση.

Δεν πέφτουμε στην παγίδα που στήνει η κυβέρνηση και οι προπαγανδιστικοί της μηχανισμοί, που θέλουν «το αρνί να παρακαλάει να έρθει το Πάσχα». Δηλαδή να κλείσει η αξιολόγηση, για να «ανοίξουν οι δουλειές», όπως λένε κι οι εργολάβοι, για να «φάμε όλοι γλυκό ψωμί».

Κανένας εργάτης δεν έχει δώσει συναίνεση στον σφαγιασμό της ζωής του ίδιου και των παιδιών του. Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας!

Κάνοντας τη δική μας αξιολόγηση όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας, απευθύνουμε κάλεσμα για να συμμετέχουμε μαχητικά – δυναμικά στη Γενική Συνέλευση Τρίτη 28 Μαρτίου στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο, σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική μας συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απρίλη 7 μμ στο Εκη. 

Δεν περιμένουμε από άλλους να μας λύσουν τα προβλήματα. Δεν υπάρχουν σωτήρες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook