Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Αγίου Μύρωνα είχε το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός,  στην αίθουσα «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Λότζια.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής, τα οποία αφορούσαν κυρίως ζητήματα ύδρευσης, άρδευσης καθώς και κάποιες απαραίτητες σημειακές, τεχνικές παρεμβάσεις , εντός του οικισμού.  

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του πλακόστρωτου στο χωριό, εκεί που απαιτείται,  καθώς και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επίλυση των υπόλοιπων προβλημάτων (δημιουργία παιδικής χαράς, περίφραξη του γηπέδου κ.α.), πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου.   Για τα θέματα που χρειάζονται μελέτες από την ΔΕΥΑΗ, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν οι προτάσεις των κατοίκων και αναλόγως θα διαμορφωθούν οι σχετικές λύσεις, εφόσον είναι εφικτό. 

Στη συνάντηση, από πλευράς Δήμου Ηρακλείου, εκτός του Δημάρχου,  παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιάννης Ρασούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Νίκος Φακουρέλης, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΗ Χάρης Παπαματθαιάκης, o Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Στέλιος Μικράκης, υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΥΑΗ και από πλευράς Άγιου Μύρωνα ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννης Σηφάκης και κάτοικοι του χωριού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook