Τους Χανιώτες φιλάθλους για τη στήριξή τους στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών με τη Μεσσαρά ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του ο ΑΟΚ Χανιά.

Ο νεοσύστατος σύλλογος των Χανίων, που στον πρώτο χρόνο παρουσίας του πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, σε άλλη ανακοίνωσή του συγχαίρει τον Εργοτέλη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων.

Οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά ευχαριστεί τους Χανιώτες φιλάθλους που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο δύσκολο αγώνα της Κυριακής (26/3) με αντίπαλο τη Μεσσαρά. Οι φίλαθλοί μας με την παρουσία τους και την φίλαθλη ενίσχυσή τους έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.

Τους περιμένουμε να μας στηρίξουν και στη δύσκολη συνέχεια των play off, μέχρι και τους τελικούς.

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά συγχαίρει διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη για την κατάκτηση του Παγκρήτιου τίτλου στην κατηγορία των Εφήβων. Να ευχηθούμε καλή πορεία και στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Να ευχηθούμε επίσης “Χρόνια Πολλά” στον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, αφού η κατάκτηση του τίτλου στους εφήβους συνδυάστηκε με την ονομαστική εορτή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook