Τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (01/04, 19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στον οποίο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία –στην τρίτη θητεία του- θα κάνει ο Τάκης Λεμονής.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχει επιστρέψει ο Γιακουμάκης, ενώ ο Μανούσος αναμένεται την Τρίτη (28/03) να ανεβάσει ρυθμούς.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Δευτέρας αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα για την ομάδα μας, μετά από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο κ.Παράσχος στους παίκτες.

Επειτα από τις δύο εντός έδρας νίκες με Βέροια και Ηρακλή, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (1/4/17, 19:30), με το οποίο ο Πλατανιάς μπαίνει στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος, όπου τον περιμένουν σημαντικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, έχει μπροστά του τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 5άδα της κούρσας, αφού εκτός από τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει διαδοχικά την ΑΕΚ (εντός), τον Πανιώνιο (εκτός), τον ΠΑΟΚ (εντός) και την τελευταία αγωνιστική τον Ατρόμητο (εκτός).

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Γιακουμάκης προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μανούσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς από αύριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook