Τι λέει για τη σχέση της με τον Τσαγκάρη – Η βίαιη συμπεριφορά του άνδρα της και οι λόγοι που οδήγησαν στη ρήξη – Σε κατ΄οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο Παραολυμπιονίκης 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία στο Μοσχάτο με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα έναν 47χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Τους δύο άντρες ένωνε η 40χρονη πρώην σύζυγος του θύματος η οποία, σύμφωνα με την κατάθεσή της συνδεόταν ερωτικά με τον δράστη.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η 40χρονη Κατερίνα, είχε αποφασίσει να συνεχίζει την ζωή της μακριά από τον σύζυγό της, ο οποίος ωστόσο αρνιόταν να το αποδεχθεί, καθώς δήλωνε πως «η Κατερίνα ήταν η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής μου».

Αν και το θύμα θέλησε να τα ξαναβρούν, εκείνη ήταν ανένδοτη, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του ήταν βίαιη.

Η μοιραία γυναίκα αποκάλυψε στην κατάθεσή της πώς γνώρισε τον Παραολυμπιονίκη, Βασίλη Τσαγκάρη, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική και τον τρόπο που ο πρώην άνδρας το ανακάλυψε.

Ο 47χρονος, παραδομένος στη ζήλια, αρχικά σχεδίασε κι υλοποίησε την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Την κρατούσε δεμένη στην γκαρσονιέρα του κι όταν εκείνος την άφησε τελικά ελεύθερη, η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τι είπε στην απολογία της

«Βραχιολάκι» και κατ’ οίκον περιορισμός για τον Βασίλη Τσαγκάρη

Επί περίπου πέντε ώρες ο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εξέθεσε τους δικούς του ισχυρισμούς ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν αντίθετοι με την κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Αρχικά είχε υποστηρίξει πως το όπλο, με το οποίο έγινε το φονικό ανήκε στο θύμα, πράγμα όμως που τελικά αποδείχθηκε ανακριβές, καθώς φαίνεται τελικά να ανήκε στον κατηγορούμενο παραολυμπιονίκη, με τον τελευταίο να αναφέρει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Φέρεται επίσης να δήλωσε την απόλυτη λύπη του για ό,τι συνέβη, λέγοντας πως προηγήθηκε σφοδρή αντιδικία και πως δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει το θύμα. «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ και σας για τα καλά σας λόγια και λυπάμαι πάρα πολύ για ότι έγινε, εύχομαι να μη συμβεί αυτό ποτέ σε κανέναν άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 39χρονος εξερχόμενος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος Παραολυμπιονίκης απολογούμενος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο. Είχε βίαιο τρόπο συμπεριφοράς. Για το λόγο αυτό φοβήθηκε και άρπαξε ένα όπλο που είχε παράνομα για να προστατευτεί σε ενδεχόμενο ληστείας στο πρακτορείο. Το θύμα του έπιασε τα χέρια και τότε πυροβόλησε την πρώτη φορά. Ο ξενοδόχος του είπε «τι κανείς; με σκότωσες». Τότε πυροβόλησε ξανά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ακόμη κατά την απολογία του ότι το θύμα του ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην γυναίκα του ήταν άπιστη. Του είπε: «Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου. Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δε σε λογαριάζω».

Στο πλευρό του Παραολυμπιονίκη και ο προπονητής του

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο αθλητής και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, Βασίλης Τσαγκάρης, κρίθηκε ελεύθερος με τον όρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης. Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν από το πρωί οι γονείς και ο αδελφός του παραολυμπιονίκη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αθλητή.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο συνήγορος υπεράσπισης, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε σχετικά: «είμαστε απόλυτα ευχαριστημενοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονικης κρίθηκε δράστης υπο ειδικες συνθηκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook