Την Τετάρτη στις 6.00μμ ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένο το Unpacked Event της Samsung για τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Την Τετάρτη στις 6.00μμ ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένο το Unpacked Event της Samsung για τα Galaxy S8 και Galaxy S8+, με την εταιρεία να μην έχει αφήσει πολλά στη φαντασία αφού οι διαρροές ειδικά του τελευταίου μήνα, μας έχουν δείξει το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε.

Και φέτος η εταιρεία θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα, με κύριο χαρακτηριστικό αυτή τη φορά τα ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή εμφάνιση των συσκευών. Αυτό θα γίνει εφικτό με τις κυρτές πλευρές αριστερά και δεξιά της οθόνης όπως στα edge μοντέλα της εταιρείας, αλλά και με την αφαίρεση του κεντρικού πλήκτρου. Για το λόγο αυτό, οι διαστάσεις της οθόνης ανεβαίνουν σημαντικά, χωρίς όμως να μεγαλώσουν και οι διαστάσεις, με το Galaxy S8 να έρχεται με οθόνη 5,8 ιντσών, και το Galaxy S8+ στις 6,2 ίντσες. Ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος πηγαίνει πίσω και δίπλα από την κάμερα, κάτι που θα δούμε την Τετάρτη κατά πόσο βολεύει ή όχι.

 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι τα εξής:
 
Samsung Galaxy S8/S8+ Specs
Super AMOLED οθόνη 5,8 ιντσών για το Galaxy S8 και 6,2 ιντσών για το Galaxy S8+, με ανάλυση 2960×1440
Διαστάσεις 148.9 x 68.1 x 8.0 για το Galaxy S8
Exynos 8895 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή για την Ευρώπη και Snapdragon 835 στην Αμερικανική αγορά
4GB μνήμη
64GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος με επιπλέον 256GB μέσω microSD κάρτας
12Megapixles Dual Pixel, F/1.7/OIS/Laser Autofocus κύρια κάμερα
8Megapixels εμπρόσθια κάμερα
Υπέρυθρη κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης ίριδας για ασφαλή πρόσβαση στη συσκευή
Android 7.0 Nougat
Dual-band Gigabit Wi-Fi
Bluetooth 4.2
Στερεοφωνικά ηχεία
NFC
USB Type-C
Υποστήριξη προτύπου αδιαβραχοποίησης IP68
Μπαταρία 3.000mAh Galaxy S8 και 3.500mAh Galaxy S8+
Υποστήριξη ασύρματης φόρτισης

Τιμή €799 Galaxy S8, €899 Galaxy S8+

Στην τελευταία διαρροή της ιστοσελίδας WinFuture πριν λίγη ώρα, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από νέες φωτογραφίες, γίνεται λόγος για δυνατότητα επισκευής της συσκευής σε διάστημα μόλις 2 ωρών αλλά και δωρεάν αλλαγής μία φορά της οθόνης σε περίπτωση που αυτή σπάσει.

 
Και τα δύο μοντέλα θα διατεθούν σε αρκετούς χρωματισμούς όπως ασημί, χρυσαφί, μαύρο, ματ μαύρο, ροζ, μπλε, με την κυκλοφορία να υπολογίζεται προς τα τέλη Απριλίου. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη στις 6:00μμ ώρα Ελλάδος από την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung, ενώ λίγο μετά μείνετε συντονισμένοι στο Insomnia για μια πρώτη επαφή με τα νέα μοντέλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook