Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς ο Παναγιώτης Κορδονούρης. Το πρόσφατο και μεγάλο απόκτημα του Α.Ο. Χανιά μίλησε μάλιστα στο Flashnews.gr για τις πρώτες του εμπειρίες από το νέο του περιβάλλον αλλά και για τους στόχους των \”μπλε\”. Ο 36χρονος αμυντικός έδειξε ορεξάτος και ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα σχολίασε:
\”Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΧ. Είναι μεγάλη τιμή μου και χαρά μου η πρόταση που μου έκαναν οι ανθρώποι της διοίκησης και σίγουρα και η παρουσία του κ. Πετράκη έπαιξε σημαντικό ρόλο για εμένα. Ήρθα σε ένα σωματείο υγιές και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου με κάθετη δυνατή προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο να κάνω τους στόχους του ΑΟΧ δικούς μου και μέσα απο την επίτευξη στόχων να μπορέσω να διακριθώ κι εγώ\”.

Όσον αφορά το τι μπορεί να πετύχει ο ΑΟΧ τόνισε:

\”Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Σίγουρα θέλει πάρα πολύ δουλειά και υπομονή και από τον κόσμο και από όλους μας και νομίζω ότι σιγά-σιγά ξεκινώντας το πρωτάθλημα να μπορέσουμε να διαμορφώνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι στόχοι της ομάδας είναι όσον το δυνατόν ψηλότερα να φτάσουμε. Δεν υπάρχει ταβάνι που λέμε στο ποδόσφαιρο. Όσο κερδίζεις θες να κερδίζεις και παραπάνω. Έτσι θέλουμε κι εμείς, αυτό είναι το σκεπτικό μας. Να αρχίσουμε να κερδίζουμε και όπου μας βγάλει. Όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο καλύτερο για εμάς\”.

Για το τι στοιχεία ήξερε για την καινούργια του ομάδα είπε:

\”Είναι μια ομάδα που όπως ξέρω τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην Κρήτη είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος σε δυναμική στα Χανιά. Είναι μια τεράστια δύναμη ο σύλλογος αυτός για το νομό Χανίων και αντλεί μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σε διοικητικό επίπεδο και είχε αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με την επιτυχία της συμμετοχής των ανθρώπων και από εκεί και πέρα αυτό που θέλω και εγώ και όλοι μαζί είναι να φτάσουμε τον ΑΟΧ όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί νομίζω εκεί αξίζει να βρίσκεται\”.

 
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook