Το 4χρονο αγοράκι από τη Νεάπολη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γαλλίας – Στο πλευρό του σύσσωμοι οι φορείς του Λασιθίου

Μια γροθιά όλο το Λασίθι, σε μια προσπάθεια να γίνει καλά ο μικρός Γιωργάκης από τη Νεάπολη.

Το 4χρονο αγοράκι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά προσπαθώντας να σταθεί δίπλα στον μικρούλη αλλά και να ανταποκριθεί στα έξοδα της θεραπείας του.

Ο Γιωργάκης έχει ήδη υποβληθεί σε μια επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε με προβλήματα και πλέον απαιτείται η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γαλλίας όπου θα πρέπει να κάνει και δέυτερη επέμβαση.

Σύσσωμοι οι φορείς του Λασιθίου αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας διοργανώνοντας εκδηλώσεις για να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Στις 6 Απριλίου θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνα στο γήπεδο της Νεάπολης, και θα δώσουν το “παρών” γνωστοί ποδοσφιαριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν ενάντια στη μεικτή ομάδα από την Α.Ε. Νεάπολης και τον Α.Ο. Βραχασίου.

Στις 7 Απριλίου σε κοσμικό κέντρο στο Σίσι θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά την οποία διοργανώνουν η Α.Ε. Νεάπολης, ο Α.Ο. Βραχασίου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου “Ο Αναύλοχος”, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολειου Σισίου, ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου “Ρέα”, ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων και ο Σύλλογος Μοχού “Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά”.

Οι Τ. Στεφανάκης, Μ. Πετσάκης, Κ. Κακουδάκης, Δ. Μπετίνης και Κ. Σουλαδάκης θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσουν.

Μετά το Πάσχα, ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου “Ρέα” θα πραγματοποιήσει μία νέα εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook