Σε απόγνωσοι οι κάτοικοι της Σούδας ζητούν αντιπλημμυρικά έργα! – ” Το ποτήρι ξεχείλισε με αυτήν την κοροϊδία “

Σε απόγνωση έχουν έρθει οι κάτοικοι της Κάτω Σούδας βλέποντας τις οικίες τους και τα καταστήματα τους, αρκετές φορές σε περιόδους κακοκαιρίας, να γίνονται… πισίνα.

Αυτή την φορά κάνουν νέα έκκληση και με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα στον Κλαδισό ζητούν από το δήμο Χανίων να δώσει προσοχή στο δικό τους πρόβλημα που εξίσου είναι πολύ σημαντικό και βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Μάλιστα, αναφέρουν οτι το “ποτήρι ξεχείλισε”, μιλούν για κοροϊδία από την πλευρά του δήμου ενώ δείχνουν τις διαθέσεις, απευθυνόμενοι προς τον δήμαρχο Χανίων, λέγοντας του να κάνει τα πολυπόθητα αντιπλημμυρικά έργα ” Αν θέλετε σε λίγο καιρό να μπορείτε να εισέρχεστε στη Σουδα!!!”

¨¨Κύριε Δήμαρχε και αρμόδιοι φορείς σας υπενθυμίζουμε μερικές εικόνες από την πρόσφατη πλημμύρα στη ΚΑΤΩ ΣΟΥΔΑ, που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό το φαινόμενο… 

Πρόσφατα ολοκληρώσατε τα αντιπλημμυρικά έργα στον Κλαδισο και βρεθήκατε και αυτοπρόσωπος να τα ελέγξετε , πολύ καλά πράξατε διότι θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποιοι συνδημότες μας δεν θα ξανά είναι με την παραμικρή βροχή πλημμυρισμένα τα σπίτια και τα μαγαζιά τους. Το ερώτημα είναι όμως άλλο, στην Σουδα θα βρεθείτε ποτέ ;;; στη Σουδα θα υπάρξει κάτι ανάλογο;;; στη Σουδα που τόσα χρόνια είμαστε μέσα στο έλεος του θεού και με το παραμικρό καταστρέφονται οι περιουσίες μας θα έρθετε ποτέ, αν κατοικούσατε εδώ και καταστρεφόταν η περιουσία σας ίσως και να είχε γίνει το έργο. 

Για αυτό λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι ποτήρι ξεχείλισε με αυτήν την κοροϊδία  καθώς η κατάσταση δείχνει να έρχεστε στα χέρια των κατοικων, κάντε αυτό που είστε υποχρεωμένοι και αρμόζει στους δημότες! Αν θέλετε σε λίγο καιρό να μπορείτε να εισέρχεστε στη Σουδα!!!

Με χαιρετισμούς 
Οι κάτοικοι τις περιοχής 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook