Με επιτυχία συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23-25 Μαρτίου στην Κω.

Ο ΝΟΧ συμμετείχε με έξι αθλητές της ομάδας των Optimist, με τον προπονητή τους Ανδρέα Σηφάκη και συνοδό της αποστολής τον Λευτέρη Λογοθέτη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Εληξε με επιτυχία το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξήχθη το τριήμερο από 23-25 Μαρτίου στην Κω, με συμμετοχή σκαφών από τους Ομίλους των νησιών του Αιγαίου. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετείχε με έξι αθλητές της ομάδας των Optimist (παιδιά μέχρι 15 ετών) με τον προπονητή τους, Ανδρέα Σηφάκη και συνοδό της αποστολής τον Λευτέρη Λογοθέτη.

Οι επιτυχίες των μικρών κυβερνητών που αγωνίστηκαν επί συνόλου 120 αθλητών ήταν εξαιρετικές και ειδικότερα αυτές έχουν ως εξής:

– Ο Νίκος Κοζωνάκης κατέλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στην κατηγορία Αγοριών κερδίζοντας την πρόκριση για την Προεθνική ομάδα.

– Η Μαρία Κοζωνάκη και ο Γκάμπριελ Αναστάσης προκρίθηκαν επίσης για την Προεθνική ομάδα.

Οι υπόλοιποι αθλητές, Μάνος Λογοθέτης, Ωρίων Αλιπράντης και Αντώνης Σταυρουλάκης ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητά τους και τη βελτίωση των επιδόσεών τους.

Οι μεγάλες διακρίσεις των παιδιών χαροποιούν τα μέγιστα τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Σηφάκη, ο οποίος σημειώνει ότι επιβεβαιώνουν την σταθερή ανοδική πορεία του Τμήματος και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για το 2017. Ο δε υπεύθυνος του Τμήματος ιστιοπλοΐας, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, επισημαίνει την ανάγκη ανανέωσης του υλικού (σκαφών, πανιών) ως κύριο στόχο προκειμένου οι μικροί κυβερνήτες να μπορέσουν ν’ αναδείξουν τις διαπιστωμένες πλέον ικανότητές τους.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χανίων εκφράζει, τέλος, τις θερμές ευχαριστίες προς τον χορηγό, την ΑΝΕΚ LINES, για τη σημαντική οικονομική διευκόλυνση της μεταφοράς των σκαφών με τα πλοία της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook