Τι έλεγε τότε και τι έγινε τελικά

Θα μείνει αξέχαστη, σε όσους θυμούνται, η ιστορική δήλωση του Παύλου Πολάκη, πριν τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που αγωνιζόταν για τα χημικά και τη μη πώληση του Αεροδρομίου Χανίων, προκειμένου να κερδίσει την ψήφο των Χανιωτών, κάτι το οποίο έγινε, αλλά στην συνέχεια απογοήτευσε με την στάση του σε όλα τα θέματα που διεκδικούσε.

Τότε σε μία δήλωση του είχε αναφέρει ότι αν πουληθεί το Αεροδρόμιο Χανίων, «εγώ θα ξαπλώσω στον αεροδιάδρομο».

Τελικά όχι μόνο πουλήθηκε και μάλιστα με την υπογραφή των κυβερνώντων και συγκεκριμένα των Δραγασάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και Σκουρλέτη, αλλά αποδείχτηκε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα για την αγορά και μόλις πριν λίγες ημέρες χρηματοδοτήθηκε και από χρήματα των Ελλήνων καταθετών, αφού ένα μέρος της χρηματοδότησης προήλθε από την Alpha Bank, αλλά και άλλες ξένες τράπεζες που συμμετέχει το Ελληνικό Δημόσιο.

Μάλιστα ο Π. Πολάκης, σε δήλωση του στις 22/11/14 ήξερε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα και μάλιστα το είχε καταγγείλει σε δήλωση του στο Flashnews.gr, αναφέροντας οτι η Κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζος θα πάρει μία έτοιμη υποδομή, που αποτελεί το μεγαλυτερο αναπτυξιακό έργο στο Νομό Χανίων τα τελευταία χρόνια, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ, με πολλές πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή στο εισητήριο, που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις εταιρίες χαμηλού κόστους, που έχουν προσφέρει σημαντικα στον εγχώριο τουρισμό.

Δείτε τι είχε δηλώσει κατά την διμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Γιάννης Δασκαλογιάννης τον Νοέμβριο του 2014. Το επίμαχο σημείο ξεκινάει στο 0:59 του βίντεο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook