Τα θερμά του συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο ΑΟ Κύδων, έπειτα κι από την πρόσφατη πρόκριση στους τελικούς της ΕΚΑΣΚ για την ομάδα ανδρών.

«Ιδιαίτερα η πορεία της ανδρικής ομάδας που στήθηκε από το μηδέν και έφτασε στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ανέδειξε αθλητές που απέδειξαν ότι αγαπούν και τιμούν τη φανέλα του συλλόγου και σέβονται την ιστορία του» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Κύδωνα:

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Κύδωνα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε παίκτες,  προπονητές και παράγοντες του τμήματος για την συνολική πορεία των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου. Το άριστο κλίμα και η φανταστική συνεργασία, παικτών, προπονητών, διοίκησης και γονέων αποτελεί παράδειγμα για όλα τα αθλητικά  τμήματα του συλλόγου. Ιδιαίτερα η πορεία της ανδρικής ομάδας που στήθηκε από το μηδέν και έφτασε στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ανέδειξε αθλητές που απέδειξαν ότι αγαπούν και τιμούν τη φανέλα του συλλόγου και σέβονται την ιστορία του.  Με στάση τους αυτή κέρδισαν τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την αγάπη της οικογένειας του Κύδωνα. Αποτελούν υποδείγματα αθλητών τόσο για την αγωνιστικότητά τους, όσο και για το ήθος τους. Τελικά η δυσάρεστη περιπέτεια του περασμένου Αυγούστου, στο ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου, έφερε μόνο θετικά αποτελέσματα για τον σύλλογο, με την μαζική ανάπτυξη των τμημάτων, τις αγωνιστικές  επιτυχίες των ομάδων μας  και την άριστη συνεργασία που αναπτύχτηκε ανάμεσα σε αθλητές, προπονητές, γονείς και διοίκηση του συλλόγου.  Συγχαρητήρια σε όλους!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook