Ήταν ένα μυστήριο και συνεχίζει να είναι. Μετά τον τραγικό θάνατο του τα Χριστούγεννα του 2016 η σορός του Τζορτζ Μάικλ, πέρασε εβδομάδες χωρίς να ταφεί.

Η κηδεία του τραγουδιστή που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 ετών είχε προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου έλεγαν τα βρετανικά media. Ωστόσο, τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από την οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των tabloid η τελευταία κατοικία του Ελληνοκύπριου καλλιτέχνη θα ήταν στο κοιμητήριο του 19ου αιώνα, ένα από τα ιστορικότερα της Βρετανίας καθώς εκεί αναπαύονται προσωπικότητες όπως ο Καρλ Μαρξ, ο Τζορτζ Έλιοτ και ο ζωγράφος Χένρι Μουρ.

Σήμερα, και ενώ καμία εφημερίδα δεν έχει απαθανατίσει την τελετή ταφής ένα post του συντρόφου του τραγουδιστή Φάντι Φαουάζ στα social media προκαλεί υποψίες στους θαυμαστές του που υποθέτουν ότι ο διάσημος τραγουδιστής κηδεύτηκε όντως σε άκρα μυστικότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αποφευχθεί η αναμενόμενη φρενίτιδα.

Ο Φαουάζ ανάρτησε στο Twitter του μία φωτογραφία, μία νυχτερινή λήψη μιας εκκλησίας.

Μετά την ανάρτηση το διαδίκτυο άρχισε τις υποθέσεις. “Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θάφτηκες ήδη κρυφά;” έγραψε ένας χρήστης -από τους πολλούς που επιμένουν ότι τελικά ο Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε χωρίς κανείς να καταλάβει κάτι. 

Ο Φάντι, σύντροφος του τραγουδιστή για πέντε χρόνια, ήταν αυτός που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του Τζορτζ Μάικλ, μετά το θάνατό του στο σπίτι του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια καθώς έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ).

Όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές η υπόθεση έκλεισε και επίσημα ενώ δεν θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook